Sjuk

När man absolut inte tror de kan bli värre, ja då går man och blir sjuk också... Mina bästa vänner idag blir strepsil och te, inte riktigt hur jag hade planerat min fredag.






Precis

Fan alltså, som pricken över i:et så hann jag inte köpa en biljett till mösspåtagningen... Som sagt den här veckan kan ta sig någonstans!! Lika bra att dra till byn och gå på morddags middag, låter ungefär lika kult som att sitta här i stan hela helgen

21 Maj 2014

Idag är ingen bra dag känner jag. Eller nä förresten hela den här månaden har varit skit, ja nä jag ska inte ljuga den här veckan har bara varit allmänt dålig. Har kommit till insikt med alla de saker som jag iaf inte kommer få göra. Allt som har kunnat gå fel har gått käpprätt åt helvete. Ingen Edinburgh resa, ingen bal, ingen utlandsresa, fan snart blir de väl inte ens nå student om de fortsätter så här. Och så regnar det också. De är såna här dagar man helst vill slänga i soptunnan. Känner att jag bara vill lägga mig ner i sängen, dra täcket över huvudet och sova. Väck mig till studenten, det hade varit fint. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu