Körkort

Fy fan så skönt, äntligen har man de där jävla kortet! Inge mer pluggande, de är ju nästan det bästa. Och inge mer körlektioner. Vad ska man säga, där kom den där satt den! :D Nu ska jag ta en välbehövligt lång skönhetssömn och sova av mig stressen.


Jodå

Helgen bara flög förbi. Har hunnit jul pynta, pluggat, kollat klart Greys anatomy, varit på lucia grejen och gjort goda desserter :) Bara tre veckor kvar och sedan är det jullov! Åh vill bara hem nu. Men imorgon är det måndag, bara ta nya tag och ta mig igenom veckan och helgen och veckan efter det och sen får jag åka hem! : D

 

 

Vaniljglass med hallon och björnbär 

 

 

Hallon/björnbärs kompott med grädde och mörkchoklad 


You name it

Sämsta uppdateringen på den här bloggen jag vet, men har haft fyllt upp. Körkortet tar en jävla massa tid mycket plugg osv. Lucian kom in här mitt i allt bara så där så de har varit fotograferingar hit och dit. Sen var de ju också de här företaget som jag och min klass har startat, papper här och där, planeringar, möten, affärsplan som ska göras och rådgivare som ska hittas. Men det är kul, man kan ju inte klaga på att man inte har nåt att göra iaf! Nä nu börjar det bli dags att krypa ner i sängen och försöka sova. Har en viktig affärsplan att göra imorgon och möten att gå på :)

Slänger in lite bilder på lite saker som inte alls tillhör texten bara för att jag vill :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu