Morgonen i stallet 🐮

Lördagsmorgonen började som vanligt med en kopp grönt te och joggning och idag i strĂ„lande sol ☀ KĂ€nns som om vĂ„ren Ă€r pĂ„ intĂ„gande, skönt om du frĂ„gar mig vill ha bort all den hĂ€r snön nu 😊 Efter frukosten tog jag med mig Lotta och Ella och sĂ„ for vi till stallet. De fick borsta och pyssla med hĂ€starna och sedan red de pĂ„ Popcorn, nöjda tjejer som vill med imorgon igen till stallet. 



Nu över till trĂ€ning, stĂ€dning och sĂ„nt dĂ€r innan fix inför kvĂ€llen börjar â˜ș

Skoter och vespa-Ă€gare

Och sĂ„ var man ocksĂ„ skoterĂ€gare dĂ„ efter mĂ„nga om och men bestĂ€mde jag mig för att köpa en skoter och det blev en freeride 2013. Har skĂ€mtat mĂ„nga gĂ„nger om att om jag nĂ„gonsin köper en skoter ska det va en freeride, trodde dock aldrig jag pĂ„ riktigt skulle vilja köpa en men nu stĂ„r den i garaget. 


En annan sak som jag ocksĂ„ köpt nu den senaste veckan Ă€r en vespa tillsammans med Majken. KĂ€nner mig som den coolaste bruden i byn nĂ€r jag brassar me den till jobbet 😎 Ă€nnu en anledning till att jag mĂ„ste köpa en bil snarast... 


FrĂ„n och med idag Ă€r jag ocksĂ„ hĂ€stvakt 2 veckor framĂ„t vilket innebĂ€r att mitt liv kommer att bestĂ„ av jobb, trĂ€ning och hĂ€star. Och sĂ„ har jag ingen bil och mĂ„ste ta vespot upp till heikon vilket Ă€r livsfarligt i princip dĂ„ det Ă€r lerigt och spĂ„rigt och snöigt, höll pĂ„ att trilla dĂ€r idag. Men lyckades i sista stund att rĂ€dda upp situationen som kunde ha slutat i en mindre katastrof, men vad kan den hĂ€r vespan inte klara av. Majken har ju redan varit in i vĂ€ggen med den engĂ„ng och Ă€nnu rullar den 😂

Fredags feeling

Det Ă€r fredag, hade kort dag pĂ„ jobbet och jag fick hem min nya iPhone. Behöver jag sĂ€ga att det Ă€r en bra dag idag? 😅  Bra start pĂ„ helgen helt enkelt đŸ‘ŒđŸ» 




Irritationen och frustrationen flödar atm

Dagen började med brunch nybakt bröd , perfekt kokta Ă€gg, frukt och apelsin juice. Det verkade vara en bra dag tĂ€nkte jag, tog hand om disken till och med(!)  


Sedan Ă„kte jag hem till mamma somnade pĂ„ soffan och blev vĂ€ckt. Köra Majken till bussen hade ingen bil hemma, min bil gick sönder, insĂ„g i samma veva nĂ€r huvudvĂ€rken kom pĂ„ intĂ„gande att jag inte hade nĂ„gon celsius hemma. Vet att jag sa att jag skulle sluta men jag Ă„kte till LuleĂ„ och det gick Ă„t helvete kan man sĂ€ga, sĂ„ ja beroendet is still goning strong dont judge. Ett jĂ€kla misstag att inte köpa celsius sĂ„ att man har det hemma till helgen nĂ€r allting Ă€r stĂ€ngt, samma med toapapper glömde att köpa det med, ingen rutin. Det Ă€r de vĂ€rsta med att bo i byn, man mĂ„ste ha en sĂ„n jĂ€kla framförhĂ„llning, glömmer man att köpa toapapper ja dĂ„ fĂ„r man tamigfan hĂ„lla sig till pĂ„ mĂ„ndag! En bra dag förvandlades till en skit dag och som pricken över iet sĂ„ fastnade jag med bussen pĂ„ gĂ„rden pga alla slasksnö. Ännu en av de saker jag hatar med att bo uppe i norr. Slutsats idag kĂ€nner jag för att flytta frĂ„n det hĂ€r skitstĂ€llet, imorgon kĂ€nner jag nog inte sĂ„. Nu ska jag dra tĂ€cket över huvudet och sova tills imorgon. Tack och hej. 

Lördag och handboll

Handbolls kvalet till OS i Rio började igĂ„r Sverige spelade mot Iran och de vann den matchen. Idag spelar de mot Slovenien och den matchen pĂ„gĂ„r just nu och jag sitter sjĂ€vklart bĂ€nkad i soffan. Dagen idag har varit kanske den lugnaste och nĂ€stan skönaste pĂ„ hela lovet har inte gjort nĂ„gonting. TrĂ€nat, duschat, mĂ„lat naglarna, kollat tv, Ă€tit god mat , ja presic sĂ„ en lördag innan jobb veckan ska börja bör spenderad tycker jag. Det Ă€r nu jag laddar batterierna. 





Över till andra halvlek som börjar nu, heja Sverige. 

Beroendeframkallande men syndigt gott!

IgĂ„r gjorde jag slut med celsius eller vi tog en paus kanske man ska sĂ€ga. Min konsumtion har skjutit i höjden igen som den brukar göra nĂ€r jag gĂ„r pĂ„ ledighet. Ska dra ner till 1 burk i veckan and no more. Nu över jag avvĂ€njningsperioden och jag kĂ€nner redan nu hur den alldeles för vĂ€l bekanta jag-mĂ„ste-ha-celsius-nu-helst-nyss-huvudvĂ€rken kommer smygande...Idag Ă€r det jag och mitt citronvatten! 




Björkliden ☀

IgĂ„r for vi upp till Björkliden en svĂ€ng för lite slalomĂ„kning. Vi hade vĂ€dret med oss och humöret var pĂ„ topp nĂ€stan hela tiden iaf 😂 Backarna var inte det jag hade hoppats pĂ„ ganska isigt och inte det optimala för mig och min höft sĂ„ det blev inte sĂ„ mycket Ă„kt. 










Hade med mig mina lĂ€ngdskidor sĂ„ nĂ€r höften sa ifrĂ„n sĂ„ tog jag och bytte till det. Åkte 5 km och föret var som sagt isigt sĂ„ i nedförsbackarna gick det i raketfart men uppför var en annan femma, de var lite ett steg fram och 10 bak plus att jag glömde att ta astma medicinen. Men annars var det fint. Idag har jag trĂ€ningsverk from hell kan jag sĂ€ga. 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu