Kirunafestivalen

Så var kirunafestivalen över för iår, tycker det gick alldeles för fort! Hann ju knappt börja innan det var slut... Men kul hade jag iaf! Mestadels av tiden, åtminstone :) 








Yes

Fått datorn hit till udden idag men känner att det kanske inte är så bra ändå, har redan hunnit göra två klädbeställningar(!) plus att jag beställde från Gina på fredag förra veckan. Jaja så är det och kirunafestivalen är snart också, kult. 

Stockholm

Direkt efter studenten, innan man ens hunnit bli nykter, så drog jag Maja och Amla till Stockholm för att kolla på One Direction. Kan säga att inflygningen till Stockholm när man hunnit bli bakis var det värsta, rekommenderar defenetivt inte att flyga när man är bakis! Väl framme i Stockholm tog jag mig en rejäl stödvila på en hård bänk innan vi drog in mot Stockholm. Stödvilan tog nog lite för länge och tunnelbanan var fucked up så givetvis åkte vi vilse där i ett par timmar innan  vi äntligen hittade till hotellet , och då va klockan redan så mycket så vi hann bara dumpa våra saker och springa tillbaka till tunnelbanan och dra mot arenan. Eftersom att vi var sena så hamnade vi längst bak, men vi jobbade oss framåt och tillsist stod vi längta fram. Fötterna var blåa och söndertrampade men fan, jag stod längst fram! Front row, med 60.000 i publiken det var en upplevelse jag sent kommer att glömma :) 




Vi började lååångt bak 


Men sedan var vi framme












Studenten

Studenten kom och gick. Student veckan likaså. På torsdagen fixade vi flaket tillsammans med bild, sedan var det tydligen fest hos mig, mycket trevligt tills syster slängde ut oss. På fredagen var det ju den stora dagen och givetvis försov jag mig, gårdagen satte sina spår. Men vi hade champagnegfrukosten hos Annica och hela dagen flöt på, och roligt hade vi RL 11. Känner mig helt tom nu efteråt, kommer sakna klassen och RL, men inte resten av skolan! De här 3 åren bara flög iväg och nu är man arbetslös osv. Men igår så sökte jag ett jobb iaf så det är ju ett framsteg :) 




















Studentdagen

Studentdagen började med att jag försov mig, blev lite väl sent igår. Kom hem vid 3 tiden och insåg att duschar jag inte ny kommer jag aldrig hinna imorgon. Så det var bara att hoppa in i duschen, de också svårt när man inte var helt spiknykter men det gick ju till slut. Skallade kudden och sov som en Gud, sov så bra att jag till och med försov mig. Stress att slänga på sminket försöka fixa håret och inte glömma något,m. Tackade mig själv där och då att jag duschade på natten för annars hade jag aldrig hunnit, tur man känner sig själv så väl. Kajsa körde mig hem till Annika där hon ordnat champagnefrukosten. Och det första hon gör när jag sätter mig i bilen är att spilla kaffe på mig och i sättet så jag fick halvstå hela vägen till lompis, det var ett helt träningspass i sig. Jag anlände sist av alla men god frukost åt vi. Efter att frukosten var intagen åkte vi med Annika till skolan för att börja tåget mot kyrkan. Vi gick in matsalsvägen och man kände sig lite VIP ändå 🤘🏼 samling vid entrén sedan började alla avgångsklasser att tåga mot kyrkan. Väl i kyrkan fick vi sätta oss och så var de nå som sjöng osv. Sedan var det stipendie utdelning där en från varje klass fick ta emot ett stipendie. Blev lite nervös när jag insåg att vi bara va 5 st i min klass och att de var en Ganska stor risk att jag skulle behöva gå upp och hämta den. Och nig fan blev det jag som fick det och längst bak i kyrkan satt vi, tyckte det va lite pin, de enda jag tänkte va hoppas inte klänningen har fastnat så att jag flashar hela arslet. Hämtade iaf stipendiet och ja i efterhand tycker jag fan att de va värt det, fick 2500 spänn. Sedan gick vi tillbaka till skolan och fikade i matsalen sedan fick vi våra betyg också. Och efter de var det utsläppet. Rl11 stod längst fram, kul som fan var det. Ned för trappan gick vi och jag hoppades att jag inte skulle trilla eller nästan trilla som Kajsa gjorde men det gick bra. Men att hitta dem gick mindre bra, letade och letade men de va så otroligt mycket folk men tillslut hittade de mig. Fick alla saker runt halsen, blommor nallar och Champagne, tog lite kort och sen var de flaket. Att komma upp va svårt men att komma ner va ännu värre, flasha allting i princip. Men vi åkte flak, vi dansa, vi hade dock ingen musik på vårt flak men vi hörde från de andre. Efter flaket så åkte vi till karhu och fikade. Efter de åkte jag hem tig en siesta och sedan drog jag hem till Emil med klassen och fortsatte firandet där. Fin dag, fina minnen. 👌🏼👌🏼

Planering osv

Dagen började tidigt idag tog bussen från byn till staden, trött som ett as eftersom att man lyckats vända på dygnet helt och hållet. När jag kom fram hann jag inte mer än att packa upp alla sakerna och sedan däckade jag i sängen. Har också hunnit med att planera champangefrukosten med klassen hos Annika och vi lyckades tillslut hitta ett flak så lite student blir det iaf :) Sitter också just nu och skriver en inköpslista på allt som som ska köpas till studenten, det blir en hel del inser jag nu. Men man tar faktiskt bara studenten en gång! :D 

Balen 4/6

















De va de som var det

Läste igenom mina senaste inlägg och insåg att jag inte varit så glad när jag skrivit de där! Men vissa dagar är sånna också, ska inte ljuga men det har varit ganska stressigt nu den här senaste tiden. Men de mesta har löst sig :)  

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, hade planerat in en middag bara med Kajsa, Moa och Jana och tänkte inte gå ut. Men det slutade med att de blev en 2 dagars igen. Men inte ska man klaga de va ju nästan gratis å allt! 













RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu