Kul

Kommer hem från skolan tänker åh vad skönt nu får jag sova lite men nej. Här höll nån arbetsgubbe på att riva lite i mitt kök. Men äsch då inte göre nåt, jag får ju en ny spis iaf! 
 
 
                                  

 
 
 

 

Stökigt

Less på att bo i min stökiga lägenhet. Och inte hjälper det att städa heller för jag har ingenstans att sätt alla grejer. Så jag får väl bo som jag bor nu den här veckan och hoppas på att dom skyndar på arbetet med vattenskadan medan jag är borta. Ska väl idag försöka förbättra situationen genom att rensa mina kläder och försöka få en provisorisk garderob på min säng så att jag åtminstone hittar mina kläder! Ja det blir nog veckan projekt...


Jan. 15, 2013


Lördag

Dan idag har bestått av läxor, lite träning och nu sitter jag och chillar med Maja. Tittar en film som inte är så bra så ska väl kanske börja dra med mig mot sängen snart. Imorgon drar jag tillbaka till stan, vill inte! Men det är bara en vecka, sen blir det fyra veckor här i byn :D


Eller hur

Mår skit dåligt men ändå så jobbar man. Snälla låt den här kvällen gå fort så man får gå hem och sova!


Tisdag 8 Januari

Första dan i skolan idag gick väl bra, bara otroligt segt. Vill ha helg typ nu känns det som! Men den här dagen slutade iaf med en fet bastu och lite bubbelpool :D Kunde inte ha varit bättre men poolen var kanske lite väl varm ;) Nu ligger jag här hemma i sängen och ska strax ta och sova, för imorgon väntas en hel dag i köket.


Osv


Mer bilder från jullovet


Jan. 08, 2013

Jag som hade städat så fint innan jag åkte till byn för att jag skulle komma tillbaka till en städad och fin lägenhet efter lovet. Men det var då inte vad jag möttes av... Eftersom att det är mögel i sovrummet så var alla saker från det rummet in slängt i tv-rummet. Men efter lite städning så blev det ganska fint ändå :) Har iaf en extra säng som faktiskt inte är så dum ;)

 


Bilder från jullovet


2013

Så var det 2013 då. Har inte bloggat på länge men har varken haft tid eller ork till att göra det. Har haft mycket annat att göra under jullovet som nu är slut. Lite kortfattat så har jag nu under lovet varit hemma i byn mesta dels, varit med familjen och kusinerna. Haft några roliga spel kvällar, bingo har man också spelat. Tränat, kört skoter, försökte vaka en kväll men det gick som det gick, somnade halv 6 och vaknade 10. Varit med Erica har jag också hunnit med och hälsat på i Parka. Det var väl det mesta som jag gjort. Och nu är jag här tillbaka i stan igen, känns då där halv bra faktiskt. Har en ganska bra känsla av att 2013 kommer att bli ett bra år med mycket resor :) Men just nu måste jag tänka på skolan som jag fortfarande ligger lite efter i, men det löser sig nog. Men nu måste jag sova börjat kl 8.00 imorgon, ingen mjuk start här inte ;) Lägger in lite bilder från jullovet imorgon kanske, min mobil vill inte samarbeta med mig just nu verkar det som :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu