Justin Bieber

I helgen var vi till Stockholm jag och mitt trogna konsert-resar-gäng. Justin Bieber stod på schemat andra gången för mig och Majken första för Wilma och Alma. Kan konstatera att jag hade alldeles för höga förväntningar inför den här konserten.  Senast vi såg Justin 2013 i Globen hade vi golden Circle och stod längst fram, i princip så när scen man kunde komma. Och det var kul, svin roligt faktiskt en jävla upplevelse. Den konserten ligger lätt på top 3 av alla konserter jag varit på.
 
Den gången hade VIP early entrence och kom in efter alla som hade varit på meet and greet. Nu hade vi bara vanlig ståplats och jävlar vad folk det var, långa som höghus var de också så vi såg ingenting om vi inte stod på tå, dock bara justins huvud om vi hade tur och lyckades pricka in en liiiten lucka i folkhavet. Nåväl vi såg inte så bra tänkte det kan jag leva med vi får ju höra honom iaf. Tror ni inte idioten bara mimade och inte sjöng ett enda dugg förutom typ 5-6 låtar om ens det. Det enda jag gjorde var att stå och gapa för jag trodde fan inte att det var sant, skrattade ovadå ibland för det var ju helt jävla otroligt hur sjukt konstig den här konserten var. Han var helt borta, tom i blicken (ja de såg jag på de där stora skärmarna som fanns runt om i arenan) det kändes som om han inte ens ville vara där. Skrattretande att vi betalt för att se honom vända oss ryggen till, hoppa och dansa omkring på scenen som han uppenbarligen inte ens ville vara på med mikrofonen i handen som en fucking accessoar. Det sved lite grann i plånkan ska ni veta att betala för sånt jävla skit. 
 
Nog för att det mesta var pissdåligt så ska han ändå ha pyttelite cred för att det faktiskt fanns några få låtar som var jävligt bra och om jag inte minns helt fel så sjöng han dem live också åtminstone några av dem. Boyfriens var bra samma som för 3 år sedan likadant med baby och as long as You Love me. Från den nya plattan var purpos, children, sorry,  where are you now, home to mam, love yoursel, life is worth livin och what do You mean svin jävla bra.  Totalt får hela konserten ⭐️⭐️⭐️ 3/5. För om han vill så kan han prestera och leverera en sjuhelsikes show, synd bara att han var så jävla obrydd och dålig den här gången. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu