I bilen

Sitter just nu i bilen med Maja och Hulda, har glidit runt lite på gården så här på kvällskvisten. 
Idag på morgonen efter att jag köpt biljetterna så promenerade jag till Erica på uddden skulle bara vara där en snabb sväng men det slutade med att jag var där hela dan, så kan det gå men det var rätt så trevligt att bara sitta och snacka hela dan. Tidigare på kvällen så var jag Maja och Hulda ute och cyklade på byn, hände inte så mycket precis träffade Fabbe snackade lite och sen for vi hem. Och nu sitter vi i bilen och chillar. 
 
Nä nu ska jag sluta blogga och vara social med tjejerna så hejdå :)
 
 
 
 

Believe

Fin morgon, köpte ett par VIP-biljetter till Justin Bieber konserten, det var fan inte lätt men vi fick dom till slut! Nu ska jag ut och promenera så att jag lugnar ner mig...
 

Söndag

Dagen har varit väldigt lugn. Kom hem från Parka vid 2 gjorde ingenting satt vid datan sen började jag laga middagen, tacos blev det. Efter middan så åkte jag till Udden och hälsa på Erica en snabb sväng och köpte en glass, fick dåligt samvete för det så då for jag med Maja Hulda och alla barnen till Allhuset och var där en stund, tränade lite smått och sen promenerade jag hem. 
 
Har nyss tittat på en film på tv4, Ulvenatten tror jag den hette, helt okej film om man inte har nå annat för sig.
Ska lägga in lite bilder från helgen i Parka nu och sen så ska jag sova. Har sovit i en hård liten säng dom senaste två dagarna så min säng känns som himmelriket just nu! 
 

Lördag

Har varit en ganska rolig dag idag. Vaknade vid 11 käkade frukost sen åkte jag till fotbolls plan med Maja och tittade när herrarna och damerna spelade. Vi mötte Wilma och Alma där också, tyckte att vi gjorde ett ganska bra jobb med att heja fram parka, vi var då definitivtdom som hördes mest. Efter fotbollen så gick jag hem till Lilli och chillade. Spelade lite The Sims 2 nu på kvällen med Maja ett bra tag sen man spelade det sist!
 
Men nu ska jag gå och basta innan bastun blir kall så vi höres!
 
 Får inte in bilderna nu så lägger in dom imorgon när jag kommer hem istället :)
 

Fredag

Tränat, packat, ätit och duschat, nu far jag till Parka och spenderar helgen där med farbror, fastrar och kusiner. Blir nog en mysig helg med fotbooll och allt. 
 
Bloggar kanske senare ikväll om jag har nå internet. 
 
 

Seeegt

Har varit en väldigt seg dag idag. Vaknade vid 3 och har typ legat i sängen hela tiden, har inte haft nå ork att göra någonting. Men nu på kvällen så har jag iallafall tränat i 2 timmar skönt att få röra på sig, har inte tränat på jätte länge så det känns bra att vara igång igen. Tränade Leya lite också när jag en gång var ute.
 
Nu ska jag gå och prata med mamma om språkresan och sen ska jag titta en film och försöka somna, men vi får väl se hur det blir med den saken.
 
Hej så länge!
 
Saknar min lilla häst <3

Haparanda

Har kommit hem från Haparand för nån timme sen, det har varit en ganska bra dag, gått/glidit omkring på Ikea där köpet jag lite saker till lägenheten en liten lampa och en tavla, nästa gång vi åker dit så ska jag nog köpa nya kuddar och mattor också, hade inte råd med det idag. Sprang in snabbt på skopunkten och hittade ett par skit snygga skor som jag förstås inte hade råd med men tror faktiskt att jag ska beställa hem dom istället, ångra lite att jag inte köpte dom för var rätt så fina. Sen var jag in på Barnens Hus och köpte en liten present åt Lotta, hon fyller ju år snart.  
 
På vägen hem så åkte vi till Kokolaforsen och hälsade på Ella och dom en snabb sväng, sen for vi vidare hemåt. Väl här hemma så färgade jag håret på Wilma, tyckte att det blev rätt så snyggt faktiskt. 
 
Nä nu ska jag gå och sova, har inget planerat till imorgon så det ska bli skönt att bara få sova ut! 
Gonatt 
 
Lite bilder från dagen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Har suttit typ hela dan och tittat på resor och språkresor, vill verkligen åka bort nästa sommar! Den här sommarn har ju inte varit den finaste om man säger så... inte så varmt och nästan minus grader på natten.
 
Så nästa sommar blir det nog troligtvis en språkresa till USA eller Australien, men det lutar mest åt USA och Los Angeles i tre veckor. Det skulle vara så sköönt! Men vi får se vad ekonomin säger först. 
 
Har också börjat få ångest över att sommarlovet snart är slut och att jag ska börja jobba snart, eller snart och snart om två veckor men efter att jag jobbat klart så är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. 
 
Men innan skolan och jobb så ska jag åka till Parka och hälsa på har inte varit där på hela sommarn, ska nog åka dit ihelg och kolla fotboll men vi får se hur det blir med de. Imorgon ska jag iallafall åka till Ikea med mamma, Maja och några till det kommer väl bli rätt så roligt skulle jag tro. Lite shopping (om jag har nå pengar) och Ikea mat det sitter aldrig fel! 
 
Nu ska jag gå och se vad som händer i köket, tror minsann att det är vattenkrig så vi höres!
 
 
 

Show Me Love

Sitter och chillar i Majas rum, är fett trött och har ont i huvudet också.
 
Har inte gjort så mycket idag, jobbat (igen) på Udden med Erica och det var lika jobbigt som vanligt. Sen när jag kom hem så åt jag och kollade En gång i Phuket, den var väl helt okej, ganska bra faktiskt.
 
Men nu ska jag gå och sova och inte vakna förrän imorgon! 
 
Gonatt
 

Välkommen till min nya blogg!

 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu