m





Vänta osv

Nu är ansökan sickad till England så nu är det bara att vänta :D 
 
 

Jul. 29, 2014


Onkka

Vid 20.00 tiden igår fick vi nå impuls och kände att vi ville campa så vi packade bilen och drog till onkka bara så där :) Var faktiskt riktigt mysigt och jag sov förvånansvärt bra i tältet så dagen idag har inte varit helt fucked up 😆👍 har hunnit städa på skolan och var till parka också där vi hälsade på fastrar och
farbröder och hämtade upp lotta 👩 sammanfattningsvis en bra dag idag
😃👌👍


















Done

Då var ansökan inskickad och klar så nu börjar det fjärde steget mot en flytt till England. Känns både bra, roligt och spännande men samtidigt jävligt läskigt ! 😨 Ett främmande land i 9 månader vad fan tänkte jag med?!? de kan man verkligen dra en fet funderare på. Men det blir nog bra i slutändan 😊

Sånt där

Den där resan till grekland började ju verkligen inte bra, som pricken över i:et så blev min mobil snodd när vi kom fram. Man var ju som måttligt glad då kan jag säga. Men sedan ordnade det upp sig tillslut. Det var ett fint ställe, ganska fint hotell med många pooler 10 st närmare bestämt. Men deras sängar var då inte av nå bra kvalite, satte mig lite försiktig och så braka hela skiten sönder. Men annars var det fint i Grekland hade deffinitivt kunna åka tillbaka till Rhodos. 
 
Idag har har jag  hunnit vara till Pajala på en hälsounersökning, beställt en ny mobil en Samsung Galaxy S4 Plus blev det, badat, solat och jobbat det var min dag i stora drag. Imorgon ska jag försöka färdigställa min ansöka så det blir bortgjort. 

Flyget osv

Sitter efter många om och men på planer på väg mot Rhodos och nu är det bara 2 h kvar! Har varit vaken sen halv 5 i morse, tåget åkte 10 i 6 men när vi kom till Gällivare  havererade skiten och vi blev fast där i 1 och en halv timme innan de hade hittat en ersättningsbuss. Sena blev vi och som pricken över i et åkte vi först till sunderbyn för att lämna av ett par som skulle till läkaren men de hade redan missat tiden. Ja det vart en massa tjorv men vi hann med flyget till Stockholm med några minuters marginal. Så nu är det bara en liten bit kvar innan vi är framme och kommer troligtvis inte ha nä wifi på hotellet så vi får ta och höras om en vecka eller så :) 








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu