Framtiden

Min framtid ser ljud ut enligt 118800 :)


The little things in life that makes it all worth it

Dagen idag har spenderats i Parka med några av syskonen och faster. Har kört 4-hjuling och tolkat och bakat kladdkaka och rulltårta med Lotta. Blev rätt så lyckat måste jag säga :) Senare på kvällen när vi kom hem så for jag Maja och Hulda till allé och satt där och spelade lite kort. Efter det så drog vi vidare till Hulda och låg där och trippel skedade och tittade film. Mysigt fast det blev väldigt varmt efter ett tag. Så dagen idag har varit super bra, vill ha fler såna här braiga dagar :D


One Direction

Vaknade i morse och såg att One Direction ska ha en konsert i Stockholm nästa år i maj. Gissa om jag blev glad! :D Men glädjeruset sjönk genast när jag insåg att jag har en resa på 32000kr att betala och kanske inte har råd med nån biljett. Men jag får väl lösa det med ännu mer extra jobb på Arctic så kanske jag har råd :)


Söndag söndag söndag

Den här söndan har verkligen gått segt. Har inte gjort ett skit, jo ätit godis. Måste verkligen träna imorgon. Nu ska jag nog gå och lägga mig det finns ju ändå inget att göra så det är väl lika bra. Får hoppas att morgondagen har något mer intressant att bjuda på än den här söndagen hade. Gonats :)


Lördag

Åkte ändå buss hit till byn igår men det var då ta mig fan sista gången! Från Kiruna till Svappa satt vi tre pers på två säten det var ju så där lagomt mysigt. Men dagen idag har varit mycket mysigare än buss resan var igår. På dan var vi och grilla och åkte skridskor på Onki med familjen och kusinerna. Och nu på kvällen så har vi bastat. Nu kom Maja och Alma tillbaka så nu ska jag gå och se vad dom gör så hejdå så länge :)


I don't love it

Hoff jag orkar inte är så jävla trött! Slutade 23 igår och när jag kom hem så började jag kolla en film och kunde inte sluta titta eftersom att den var då bra. Så jag gick och la mig vid halv 2 somnade säkert inte förrän 2 och var tvungen att stiga upp kl 6 för att ducha. Jävligt roligt, fryser som ett as också. Men sista lektionen nu sen får jag gå hem och sova eller nåt, kommer antagligen inte till byn idag heller och jag åker då inte buss iaf! Ja jag bara älskar den här fredagen alltså. Det enda som är bra idag är att jag har en bra hårdag, alltid något att vara glad för när allt annat bara är skit :)

Hands Up

Ganska så lung dag idag. På morgonen så var jag och fika på safari med klassen, lite dåligt samvete har jag eftersom att jag åt chips igår. Sen att jag kom hem vid halv tolv så har jag städat och skaypat med Maja lite. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15.10 så att jag kan gå till skolan och göra ett prov, kan säga att Ingelas engelska prov inte är dom lättaste. Jobbar idag också från 17.00 till 21.00, men det kommer nog bli bra det med jobbar med Kajsa så tiden kommer nog gå fort :) Nä nu ska jag nog börja dar mig mot skolan så att jag inte kommer försent som jag har gjort dom senaste dagarna, det är ett tydligt tecken på att jag behöver lov typ nu!
 
                                                                           
                                               
                      
          
             

Onsdag

Har sovit hur bra som helst inatt, kanske lite för bra eftersom att jag inte har hört alarmet imorse. Så jag försov mig, vaknade av att Maria ringde och frågade om jag skulle komma till skolan eller inte. Men utöver den lite stressiga morgonen så har dagen varit bra, hunnit kolla 2 filmer varit hos Ella och spelat wii och käkat chips. Nu ska jag nog gå och sova har världens jobbigaste dag imorgon, eller så inte, ska på safari och fika med klassen sen slut :)

Rädda Willy

Dagen i skolan har varit chill, hade två lektioner bara. Direkt efter skolan så gick jag på stan med Kajsa och Moa. Vi tog en kaffe, eller rättare sagt dom tog en kaffe och jag en cola på safari. Sen for vi hem, käkade middag och nu sitter jag här. Har målat mina naglar igen eftersom att dom jag målade igår inte passade till mitt klädval som jag ska ha på mig,  så då var jag som mer eller mindre tvungen att måla om dom kände jag. Nu på kvällen så har jag också hunnit kolla Rädda Willy ska börja titta Rädda Willy 2 efter att jag bloggat klart. Fick bara sån lust att se den, var ett bra tag sen sist men tycker fortfarande att den är lika bra som förr :) Nä nu ska jag ta mina annans skivor och börja kolla Willy 2 så vi hörs imorgon. 
 
                             
 

Monday

Hoff provet idag gick väl som det gick. När jag fick det så såg hela jag ut som ett frågetecken. Hade bara pluggat på stencilen vi fått och så visade det sig att man skulle ha läst i boken också vilket jag inte hade gjort så jag visste tex inte vilka dom vanligaste äppelsorterna var mm. Men får hoppas att jag iaf får godkänt. Sitter just nu och skypar med maja men ska nog snart gå och sova, men först ska jag slutföra mitt första egen designade iPhone skal köp :) 
 
                                    

Helgen

Det var den helgen det. Även om den kanske inte började så bra med jobb på fredag kväll så har den iaf varit super. Resultatet av att vara 8 personer i en 2:a var att det blev några trasiga lampor, ett trasigt handtag och papper som Lotta kladdat på som jag måste lämna in till syon. Men inte gör det nåt det mesta är redan lagat och fixat :) På lördagen så var jag på stan med mamma och alla dom andra barnen köpte lite nagellack, en fil, en ring, en glitter eyeliner och så fick jag en svart skjorta i present av Lilli och dom. 
 
                         
 
Och senare på kvällen så var det ju 50 års fest, riktigt roligt och mysigt var det och god mat också :) På kvällen när vi kom hem så fixade jag Majas naglar, blev lite stolt över mig själv faktiskt att det blev så bra som det blev ;) Nu idag så har jag inte gjort så mycket, lekt med Ville städat och bara varit. Jo juste det blev ett till impulssköp idag också, skulle ju inte köpa nå mer onödiga saker men jag kunde inte hålla mig så jag köpte en iPhone. Nu hoppas jag att den här veckan går fort så jag får åka hem till byn på fredag. Har massa prov och arbeten som ska in under veckan så nu ska jag börja plugga och sånt, gör en paus och kolla solsidan när den börjar kanske och sedan fortsätta att jobba :) 
 
 

Kalas

Fixade och klara så nu ska vi och fira farbror som fyllt 50 i veckan :)
 

Jobb

Och så var min fredag kväll förstörd.... måste jobba. Fan att man aldrig kan säga nej! Nä från och med nu så ska jag börja säga nej, nej, nej, nej och inget annat. Mitt goda ferdags humör är nu ändrat till ångest söndag blandat med skit måndag, så jag antar ju att min prestation på jobbet blir det samma. Men ja, för väl gör mitt bästa och hoppas på att kvällen bara flyger förbi.

Joo

Great här sitter man och väntar på att engelskan ska börja och så har vi inte ens den lektionen -.-' Men men inte gör det nåt, nu kan jag ju gå hem och göra lite viktigare saker som tillexempel städa. Mamma och dom kommer ju hit i helg så jag antar att dom kommer inspektera om jag städat eller inte så lika bra att göra det då :)

Fruktsallad med glass

Hoff vilken morgon. Försov mig lektionen började 11.40 och jag vaknade 11.15 så var hur stressad som helst. Så resultatet av det är att jag ser ut som skit idag och jag hann inte käka frukost heller. Men allt blev mycket bättre när jag kom till skolan för vi hade en riktig mys lektionen idag, vi käkade fruktsallad med glass. Så det var min frukost :) Just nu så sitter jag bara och väntar, har jag ett långt hål till 15.10 då engelskan börjar. Det är dagar som den här jag verkligen inte gillar håltimmar men det är bara att njut nu den sista tiden för efter lovetså börjar mitt orginal schema med nästan inga hål alls.

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att disken ska bli klar så att man får sluta. Men det lär väl ta sin lilla tid eftersom att det är killarna som är i köket idag. Men dagen har varit rätt så chill annars,har varit i serveringen, tyckte faktiskt att det var rätt så roligt idag! Men nu vill jag hem, vill inte sitta här nå mer. Måste träna idag också och göra läxor som vanligt. Men nu blev disken klar så måste gå och putsa bestiken, så hejs :)

Kvällshumor

 
                              
                             
                            

Trött

Är helt sjukt trött just nu, ska nog ta en tidig kväll. Känns ju så där skit roligt när det finns tusen andra saker som jag måste göra, referat som ska in imorgon uppgifter mm. men ja tack och lov att jag har ett långt hål imorgon så jag kanske hinner klart med allt. Men nu så ska jag börja dra mig mot sängen så gonatt :) 
 

Solsidan

Sitter och tittar Solsidan, Maja och Willma har åkte hem för en stund sen. Dom skulle igentligen ha åkt med bussen som gick på dan men Wilma blev sjuk så Örjan fick komma och hämta dom nu på kvällen istället. Dagen idag har bestått av städning. Har städa hela lägenheten, kände mig lite tvungen eftersom att Wilma låg och spydde så hon fick ligga i ett rum och jag och Maja städade resten av lägenheten. Blev rätt så fint faktiskt, har inte varit så här fint och städat sen jag storstädade sist, vilket var ett bra tag sen. Ska höra med Kajsa om hon jobbar nån dag i veckan så att jag kan träna, det behövs verkligen efter alla onyttigheter jag ätit i helg. Men imorgon så börjar en ny vecka, jag hoppas att den går fort för till helgen kommer hela familjen hit till stan. 
 
 

Just another day

Har varit nästan hela dan på stan med Maja och Wilma. Vi började dagen med frukost på safari sen skulle dom shoppa och jag skulle inte köpa någonting. Men givetvis kunde jag inte hålla mig och i den första affären vi gick till hittade jag dom här super snygga skorna och jag köpte dom, det kallar jag impulsiv köp! Är faktiskt nöjd med dagen förrutom skorna så köpte jag lite underkläder. Innan vi gick hem så hann vi också fika en gång till på safari. Nu sitter vi här i lägenheten och chillar. Vi har just ätit middag och ska nog snart bege oss mot affären föratt inhandla lite gott till kvällen som kommer att bestå av fimmys :)

Fredag

Sitter här och är jävligt trött. Gick och la mig vid 2 igår, glömde bort att ett repotage skulle va inne idag så jag satt hela kvällen/natten och skrev klart det. Ska nog sova en stund nu innan jag måste börja laga middag och bege mig mot jobbet. Inte alls taggad eller glad som jag var igår men men när jag kommer hem så har ju Maja och Wilma kommit. Jag hoppas att dom inte stökar ner hela lägenheten så för säkerhets skull har jag skrivit några ord till dom ;)








Super Torsdag

Känslan av att vakna upp och få reda på att man inte har engelska lektionen idag och att svenska är inställd imorgon! Det finns ju nästan inget bättre :D Så idag har jag varit ledig och imorgon ska jag bara snabbt till skolan och göra ett prov och sen har jag helg, feels good! Nu känns det helt plötsligt mycket bättre och lättare att jag ska jobb ikväll, känner på mig att det kommer att gå bra för idag är jag glad :D Måste hinna va på stan en sväng innan jobbet och hämta ut mina linser och köpa lite välbehövliga saker, men innan det så ska jag bara vara här hemma och slappa ;) 
                 
 
                          
                          Min söta lillasyster <3

Don´t worry be happy

Dagen har varit bra idag. Vi hade öppet restaurangen idag jag var i serveringen, blev lite fel ( som vanligt) med maten men det skyller jag på kassan, den var så enkel att den blev avancerad måste säga att jag kan kassan mycket bättre på Arctic ;) Jag har en mass måsten jag måste gör men jag orkar inte, läxor som ska in, prov mm. men jag orkar helt enkelt inte. Tycker att det är saker som ska göras och lämnas in hela tiden, men ja det är väl det man ska göra när man går i skolan. Imorgon så har jag bara en lektion som börjar 15.10 :D så jag ska nog ta en rejäl sovmorgon! Jobbar imorgon också, inte alls taggad men pengar måste jag ha så det är väl bara att bita ihop och köra på. Nä måste jag isäng så att jag får sova ut, har fått så lite sömn dom senaste nätterna så det behövs verkligen!   
 
                                     
       
                            
                                                
 

Fuck tisdag

Svin mysigt att vakna efter 4.5h sömn, inse att det nästan är lika mörkt som när man gick och la sig, att vädret är strålande (som vanligt) och att man måste gå till skolan för en lektion så här på morgonkvisten, awesome morgon alltså....










Måndag 8 Oktober 2012

Tycker att jag har varit vädligt effektiv idag. Vaknade vid halv tio fast att vi började 12.50 idag. Men ja driekt på morgonen så gick jag till jobbet och kopierade stipendier grejs. Sen gick jag till skolan gjorde ett prov, ansvarsfull alkoholservering, tyckte fakstikt att det gick rätt så bra. Efter det så slutade jag så jag gick hem och städade hela lägenheten, har också fixat klart stipendie sakerna, fixat naglarna, gjort klart läxorna och nu sitter jag och vänta på att Ella ska komma och hämta mig så ska vi fa till henne käka pizza och bada bubbelpool.
Så det var en liten uppdatering för idag, känner att jag måste skärpa mig och börja oftare, så från och med nu ska jag försöka att gör minst ett inlägg per dag! :) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu