kaos

Nog för att jag varit här i 2 veckor nu och de har varit en del testande från barnens sidor men det ikväll tar fan hem priset alltså. Kaos var det. R skulle göra några viktiga samtal uppe på övervåningen medan jag skulle sitta med barnen där nere och äta middag. Allt gick fint tyckte jag de åt sin mat åde, men sen så bröt helvetet loss alla tre rök ihop med varandra, de retades sprang omkring så nå apor och där mitt i allt var jag och försökte kontrollera allt. Efter mycket om och men och springande I trapporna upp och ner efter ett barn och sedan ett annat så fick jag alla att sitta ner och äta sin mat. 

Nu är jag helt slut och ska börja dra mig mot sängen, up halv 7 imorgon 😣 yeeyh! Den slutsats jag kan dra av kvällen är att jag inte ska skaffa barn, än på lääänge iaf ! Det är då ett som är säkert!  



Oxford street

Hejsan hejsan 

Idag så drog jag och Lena in med tunnelbanan till Oxford Street och kollade läget. Var helt sjukt mycket folk och mitt där i folkhavet inne på Forever 21 så hittade jag en medlem från Alcazar och Salem Al Fakir eller vad han nu heter och bara för att så gick jag fram och fråga om en bild haha 

Ja och efter det så drog vi oss tillbaka mot putney och nu sitter jag här, helt slut och trött och är barnvakt. Kan inte låta bli att längta hem när jag ser att alla är ute å festar, vill också va me! Men vi får väl ta de när man kommer tillbaka till sverige igen


Ibland blir det inte som man tänkt sig

Hej hej!  

Idag så är jag glad, på riktigt. För första gången sedan jag hit så är jag glad eller så är jag bara lättad jag vet inte. Men hur som helst så är jag i en rematchings process just nu, ska byta familj eftersom att jag känner att jag och familjen helt enkelt är för olika, vi ligger inte riktigt på samma våglängd om man säger så. De är hur trevliga som helst barnen är ju bara för söta, ibland lite challenging men vem är inte det. Men vi får hoppas att busybee hittar en ny familj åt mig helst då i london området, är lite skravt med familjer just nu eftersom att det inte är högsäsong men om de inte hittar nån ny familj så är jag tyvärr tillbaka i Sverige om cirkus två veckor :( Det känns lite tråkigt vill inte att min resa ska sluta än men hur det än går så är jag ändå så otroligt stolt över mig själv att jag ens vågade ta det steget.  Det har inte varit lätt alla gånger och hemlängtan har varit med vissa kvällar men jag har iaf testat och gjort mitt bästa för att försöka "passa" in eller vad man nu ska säga, men alla gånger går det bara inte som man tänkt sig. Så om jag är tillbaka i Sverige om 2 veckor eller 8 månader det spelar ingen roll för jag är hur som helt stolt över mig själv och jag kan med gott samvete åka tillbaka med vetskapen om att jag gjorde mitt bästa, även om det kanske inte räckte hela vägen så gjorde jag i alla fall det :) 

Peace out ;) 

Day 3

Dagen idag har varit ganska bra, åkte in till "stan" idag med R för att köpa fotbolls skor och skydd till K som har match imorgon, sen har jag gjort det vanliga städat skurade/dammsugare hela huset idag, med 3 våningar så vart det lite tungt att kånka omkring på Henry upp å ner åde med det gick ju.  Sedan så fick jag natta L för första gången, det var en liten utmaning eftersom att den lilla krabaten testa mig å sånt, men med lite lirkande och en historia om hur jag stod öga mot öga med döden, ja björnen ni vet, så gick det galant. 

Har faktiskt haft lite hemlängtan idag, vissa stunder har jag bara velat ta och pack mina saker å dra hem, känt mig helt misplaced och undrat va fan gör jag här egentligen? !? Men det är bara att slå bort de onda tankarna och tänka positivt. Har ju nästan klarat av en hel vecka! (Applåder till mig) Och om 6 veckor eller rättare sagt 39 dagar så kommer Maja och mammsen <3 hit :D  Så det är bar att kämpa på hejåhå ;) 

Stay positive <3 på återseende 😁

Btw D sa att jag får internet till mitt lilla krypin imorgon så yeeyh för det!  :D 



London day 2

Så Var min andra dag här i England till ända. Vet inte riktigt vad jag ska tycka ännu, mycket är nytt och de allra enklaste sakerna blir till en utmaning tex hur dammsugaren fungerar. Det verkar inte så svårt kan man tycka bara att lägga sladden i uttaget och tuta och köra men icke sa nicke så enkelt var det minsann inte, visade sig att det var en del som saknades som gjorde att jag inte fick fast handtaget men efter lite letande hittade jag den.  

Dagen idag har gått väldigt segt men vaknar man kl 6.00 så känns dagen automatiskt som två år ungefär, började med att laga amerikanska pannkakor till frukost åt barnen sedan började det vanliga diska plocka undan bädda sängen osv. Efter det blev jag så jädrans trött att jag somnade i mitt lilla krypin som förövrigt är varm som en sauna vakande upp efter 2 h och svettades som en gris. Efter det rullade dagen bara  på, bakade med L, lekte ute i trädgården, käkade middag och nu sitter jag här och är barnvakt, R och D är ute på en date. 

Ja det var min dag det, inte så spännande kanske men såna dagar finns ju också. Imorgon ska R visa mig runt i London, det blir säkert roligt, kul att få se lite annat än lilla putney och detta hus. 

Imorgon så kommer jag mest troligt inte ha nå internet och inte Heller senare i veckan, de hår lite segt för dem att fixa internet verkar det som. Men vi får ses och höras snart sverige, saknar allt där hemma just nu men vi får hoppas att morgondagen är bättre. 

Ni får ha det så bra så slänger jag in en uppdatering när jag får internet åde.

Hade :) 

Sep. 04, 2014

Så var min 19 de födelsedag till ända :) Har haft en riktigt fin dag med blandade känslor, glädje, lycka, ångest, kärlek. Har insett att jag drar till London om 11 dagar och hur mycket jag kommer sakna min knäppa älskade familj går inte ens att beskriva <3 Fick en väldigt fin present av syster som jag kommer bära med mig varje dag och känna att hon, och även alla där hemma såklart, finns med mig på mitt äventyr :)








<3

Glömde nästan bort att berätta vad jag fick av fastrarna och farbröderna, fick en fin klocka och sedan nästan de roligaste av allt, en ost 😂 Ja vad ska man säga, de känner mig väl ;)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu