En till sån där dag

Det blev inge Parka igår. Kajsa var så bakfull att hon inte ens kunde sitta upp, men det är så det går när man blandar. Så dagen spenderades mesta dels inne i sängen, men på eftermiddan så var jag ute en sväng och körde skoter. På kvällen tog jag en fet bastu och sen var det gonatt. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Först ska jag försöka att väcka Maja och sen ser man ju hur det blir.


Påsk

Då har lovet börjat, men än har jag inte haft en lugn stund. Torsdag var det skotersafari, Fredag så var det påsk roligt och aktion i Parka. Och på fredag kväll var jag barnvakt åt Ella och privatchaufför. Kan säga att det inte blev många timmars sömn inatt. Kom från Ella vid 1 skulle hämta Kajsa vid 3 tänkte att jag kanske skulle sova lite innan jag for men inte fan kunde jag de, låg vaken i sängen tills hon ringde vid två. Åkte och hämta henne och kom hem halv 4 och att försöka somna om vid det laget var det fan omöjligt! Var uppe i varv och allting bara flög runt i huvudet. Så jag somnade väl inte förrän 5 halv 6 och vakna nu vid 9. Så inte har jag då fått min skönhetssömn. Men inte klagar man, kommer ju ha hela veckan på mig att ta det lugnt ;) Nu ska jag gå och höra med Kajsa om det blir nå Parka idag, om inte så har jag jobb som väntar... Kul.


Studying

Har varit hemma hela dan idag också. Jag har pluggat, pluggat, sovit, kollat lite skidor, pluggat igen, kollat desperate, pluggat, lagat middag, ätit, sovit osv. Det här svenska grammatik provet kommer verkligen inte va lätt! Och jag kan definitivt säga med handen på hjärtat att jag hatar satsläran! Kommer drömma om subjekt, predikat, fogmorfem, prefix, suffix och allt vad det nu är. Men jag avslutade den här plugg dan med att kolla en live intervju med One Direction :) En perfekt avslutning om du frågar mig 👍


Skoter, kals och magsjuka

Har haft en kanon helg med mycket skoter körning, två kalas och mys med familjen men vad passar då inte bättre än att avsluta den med lite magsjuka... Har inte fått mycket sömn inatt, vi har spytt ikapp jag, Nisse och Maja. Men man kan ju alltid tänka positivt, tur att vi fick nu än på påsklovet det hade ju också varit lagomt mysigt det. Nu ska jag bara bli frisk så att jag kan åka till stan, har en massa prov som väntar på mig.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu