Snö

Verkligen fint väder att promenera i...

27 September

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg in jag drar. Ska till gymmet och träna lite, känns som att det är evigheter sen jag tränade sist. Men nu över till något helt annat, skolan idag var okej hade religion prov, hoppas verkligen att jag fick godkänt hälften av provet babblade jag på om massa saker och jag vet inte ens om det var rätt men ja, får väl hoppas på det bästa. Har haft mycket läxor den senaste tiden, ansvarfull alkohol servering, livsmedelskunskap, näringslivskunskap, historia, relligion you name it! Tror jag har haft frågor och grejs i nästan alla ämnen jag har vilket har lett att jag inte har haft tid att städa, så min graderob ser ut som ett bombnedslag kommer knappt in dit nå mer, men får väl ta tag i det när jag kommer tillbaka från gymmet eller nåt.
 
Slänger in en bild på min något stökiga garderob :) 
 

Bitch

Roligt kvällsnöje, driver med en kille från skåne
 
Btw han gillar pokemon

Forever Young

Sitter här hemma och väntar på att engelskan ska börja, har haft hål sen 10.30 eftersom att vi inte hade någon idrott eller YÄ idag. Imorgon så ska vi ha någon utedag med skolan, måste hitta mina kläder som kom från byn på söndag och tydligen är i Emils bil innan morgondagen, annars har jag ingenting att ha på mig. Efter engelska så ska jag typ direkt och jobba så det blir stressigt att hinna hem äta och byta om på en timme. Men nog gåre. Fick också vet idag att jag troligtvis kommer få ha barteknik i trean, så det blir ju nice ;) Har fått blanda lite drinkar och grejs på jobbet och det verkar vara ganska så roligt. Nä nu måste jag börja ta tag i mina läxor innan jag drar tillbaka till skolan och den sista lektionen :D
 
 
 
                             
                               

Läxor läxor läxor...

Känner mig sjukt stressad idag. Vaknade halv 9 och har suttit sen dess med alla läxor som jag har eftersom att jag var ledig onsdag och torsdag och gick till pessinki. Nu har jag i alla fall tagit en mat paus, pannkakan är i ungen så jag passar på att blogga lite. Jobbade igår och det gick ju ganska bra tyckte jag, blandade ihop lite saker men äsch då, det fixade sig till slut. Ska jobba igen på tisdag och torsdag kväll, precis dom två längsta dagarna jag har i veckan, slutar 16.00 och börjar jobba 17.00, men jag ska inte klaga så länge pengarna rullar in. För övrigt så vill jag bara hemmm!! Hem till byn, känns som att jag inte varit hemma på evigheter, har inte varit en enda hel helg hemma sen skolan började bara på korta besök så nästa helg ska jag då ta mig f*n inte jobba, för då ska jag hem!
 
             

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu