The alley

Shopping, två linnen, två iPhone skal, smycken, nagelack, jeans, en kjol, ett par shorts, en tshirt. Allt det gick på 950kr bara..

https://cdn2.cdnme.se/3847034/6-3/pic_51f7f8e1e087c357d920c21c.jpg" class="image">


Typiskt

Det ar sa javla typiskt. Solen skiner varje dag och det ar hur varmt som helst nar man bara har skola. Men javlar nar vi ska till stranden, ja da ar det mulet och kallt. Sa javla typiskt. Kalifornien leverara som vanligt det samsta strand vadret igen.

I skolan

Ar trott som ett as men har en massa saker in planerade att gora idga och alla andra dagar framover. Igar var vi pa universal stuidios och det var faktiskt forvanads vart bra. Gjorde en massa roliga saker och det basta av allt, jag fick se westeria lane pa riktigt! Det var coolt, se vart massa serier och filmer var inspelade osv. Vi kom hem vid 22 pa kvallen och var trott redan da men vi gick inte och la oss forran vid 3. Det blev ett och annat svammel och en massa javla garv. Har inte skratta sa mycket som jag gjorde igar sen jag lamnade sverige, sa det var kul :) Idag dirr efter skolan sa ska vi aka och shoppa, ska kopa det mesta av alla presenter och sedan blir det val kanske nan sak till mig sjlv ocksa. Nu far det vara nog uppdaterat for nu kom min larare. Ar lite bad as och anvander datorn fast man inte far, men asch da :)

Skit dagar

Hade ingen bra dag igar eller idag. Igar tappade jag bort hela gruppen sa jag gick hela dagen sjalv omkring i Santa Monica, kul. Hann inte bada for att jag inte hittade till bussen, det var ocksa kul. Har traffat pa iriterande manniskor som tranger sig fore i kon. Betalade idag 135$(!) for en aktivitet som jag inte vill ga pa (fuck STS). Har inte solat eller badat sen jag kom hit, inte heller tagit en starbucks. Kan inte ansluta till internet pa mobilen och jag vill sola! Och jag gilar inte STS. Min rekomendation till den som funderar pa att aka pa en sprakresa med STS ar, GOR DET INTE! Men igar sa tog jag iaf min fosrta frozen yogurt och den var god, det var val det enda positiva som hant dom senaste dagarna.  

Soliga Whittier

Tänkte ta och skriva lite här på bloggen nu när jag har internet, har inge internet hos värdfamiljen. Det är sjukt varmt här och väldigt många andra ungdomar från typ hela världen, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Ryssland, Ecuador, Kina osv. Hade första dan i skolan idag. Det är helt klart annorlunda, allt annorlunda här. Värdet, människorna och maten. Herregud maten, det är bara pizza, hamburgare och sånt och läsk till lunch, glass till efterrätt. Maten hos värdfamiljen är lite annorlunda från maten här på campus. Igår till middag åt vi kinesiskt, och hon säger att hon lagar väldig mycket olika mat, mexikanskt osv. Idag skulle det kanske komma två språkreseelever till till oss, så det blir intressant att se hur det blir. Igår så var jag också med värdmamman till en park och kollade på en konsert och åt en funnel cake tror jag det hette, tydligen så var det väldigt amerikanskt. Nu ska jag dra till poolen så det får vara bra för den här gången. Bloggar mer när jag hinner och har tid. Bilder kommer kanske senare det funkar inte just nu.


Stockholm

Efter stressande och ett försenat flyg är jag äntligen på hotellet. Känner mig lite små trött och sliten och ännu har jag inte avklarat 11 timmars flygningen. Ska nog försöka sova nu på ett tag för imorgon, eller ja inatt, kl 03.00 kommer bilen och hämtar upp oss. Borde vara olagligt att vakna så tidigt. Känner att morgondagen kommer vara än mer utmattande och jobbig än den här har varit. Så nu ska lag ladda om, för imorgon drar jag till LA :D


Det sista

Nu är det sista köpt, pengarna växlade och väskan packad. Ikväll ska jag fixa ihop de sista fickpengarna och imorgon drar jag. Kan inte fatta att jag redan ska åka, känns som igår när det var 170 dagar kvar. Men men tiden går fort, ibland nästan lite för fort.


Effektiv torsdag

Har hunnit göra en hela massa saker idag. Vaknade vid 10.00 och började läsa "Det är så logiskt alla fattar utom du" , sträck läste till fyra tills jag läst ut hela boken. Och ja, om jag hittar en bra bok så läser jag tills den är slut haha. Efter boken så började jag ta tag i packningen som jag började med i tisdags och som jag nu äntligen blev klar med (!) nästan, har bara lite hygienartiklar och det sista som jag ska köpa i Pajala imorgon att packa ner. Fixade också det sista med alla papper, försäkringar osv så nu är det i princip bara att åka.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu