Hej

Nu kör vi en lektion sen jobb :) 👍


Inte bÀttre Àn igÄr

Ännu en helt vĂ€rdelös dag.... Hoff jag orkar inte, fel att inte bara meddela eleverna om att man kanske inte behöver komma till skolan. NĂ€ nu ska jag hem och sova och ladda inför jobb ikvĂ€ll


VÀrdelöst

Vilken vÀrdelös dag. Hade köks dag för beredning inför julbordet. Började dagen med att skala lite potatis som för övrigt gick bra. Sen skulle jag göra knÀck och som vanligt sabbade jag allting, la i matlagnings grÀdde istÀllet för vanlig grÀdde. SÄ resultatet blev att jag satt och tittade pÄ den dÀr förbannade knÀcken i tvÄ timmar och vÀntade pÄ att den skulle koka klart men ingenting hÀnde. Ja tillslut sÄ kom Maria dit och sa att de troligtvis inte kommer gÄ eftersom att jag la i fel grÀdde sÄ det slutade med att jag var tvungen att slÀnga skiten. SÄ det enda vettiga jag gjorde i skolan idag var att skala lite potatis, resten av tiden tittade jag pÄ knÀck. FÄr hoppas pÄ att morgondagen blir lite mer meningsfull Àn den hÀr dagen blev :) Jobbar imorgon ocksÄ, inte direkt nÄgot jag lÀngtar till men fÄr vÀl försöka tagga till lite grann iaf :)


This

Har typ inget att sÀga. Eller jo nu fram över blir det ganska mycket jobb, de var allt jag hade att sÀga idag. FÄr skriva seriöst en annan gÄng men just nu orkar jag inte sÄ hejdÄ :)


Sjuk

Slitet att Äka till stan pÄ morgonen. Och inte blev det bÀttre av att man Àr sjukt förkyld ocksÄ. Men dagen i skolan var ju bar proven gick bra osv, som vanligt alltsÄ ;) Nu ska jag sova och försöka bli frisk, fÄr dÀremot inte sÄ mycket sömn börjar 8 imorgon...


Byn

Har verkligen inte gjort nÄt idag, bara varit. Nu pÄ kvÀllen sÄ hade vi spelkvÀll med kusinerna sen fortsatte det med foto visning av bilderna frÄn Cypern och avslutades med en bastu :) En lugn och fin lördagkvÀll helt enkelt. Nu ska jag sova kÀnner att jag hÄller pÄ att bli förkyld, inte bra. Skönt att man inte behöver Äka till stan förrÀn pÄ mÄndag morgon sÄ fÄr som en extra dag hör i byn :)


En nÀstan bra morgon

Ingen bra start pÄ den hÀr morgonen. Eller jo det var en bra morgon tills jag brÀnde mig pÄ glödlampan. Och helvete va varm den var!


Att inte veta

Historie provet gick ganska bra idag tror jag, eller det kÀndes som att det gick bra iaf :) Har inte gjort nÄ roligt eller ovanligt idag bara det vanliga, lÀxor och sÄnt. Imorgon har jag sovmorgon. KÀnns jÀvligt bra, men hur helgen blir fÄr jag se, kanske jobb om dom behöver extra men om inte sÄ blir det byn :)


Done

Nu Àr jag Àntligen Àntligen klar med religionen, bara redovisningen imorgon kvar. Bjöd Erica pÄ middag idag ocksÄ, och det Àr vÀl tack vare henne som jag ocksÄ blev klar med religion i Är, och Kajsa ocksÄ förstÄs. Nu plugga till historia provet imorgon, kÀnner pÄ mig att det inte kommer gÄ sÄ bra Àr inte sÄ vÀl förbered som jag önskar. Men gÄr göra mitt bÀsta iaf :)


Äntligen, eller ja nĂ€stan

Snart Àr jag Àntligen klar med religionen som skulle ha varit klart förra veckan, ansvarsfull alkoholservering Àr ocksÄ nÀstan klar. KÀnns skönt nu Àr det nÀstan bara att plugga till historie provet pÄ torsdag och trÀna tillredovisningarna som ocksÄ Àr pÄ torsdag :) Ja och imorgon ska vi (klassen) rulla 2,5 kg köttbullar, baka 450 biskvier och göra leverpastej. Kan knappt bÀrga mig... ;)


New Times

LÀngtar till julen, nyÄr och allt som vÀntar 2013 :D


(kr&@@)

Kom till stan idag vid fem och jag tycker jag hann göra rÀtt sÄ mycket nu pÄ kvÀllen. Har tagit fram allt jul pynt och julgranen :) Imorgon ska jag stÀda klart och baka, men nu ska jag sova sÄ vi hörs :)


Dansa pausa

TrĂ€ningen blev inte av, vi har legat i sĂ€ngen hela dan. Men nu hĂ„ller vi faktiskt pĂ„ med nĂ„ vettigt :) Är pĂ„ vĂ€g till junis för att hĂ€mta vĂ„ra One Direction biljetter, fĂ„r se hur det gĂ„r nĂ„gra frĂ„getecken som mĂ„ste redas ut först :)


Morgon

Slö morgon sovit lÀnge, men det behövdes! Ska nog dra upp Maja ur sÀngen snart och göra nÄ vettigt, som typ trÀna :)


Over again

KÀnner att dagen idag har varit rÀtt sÄ bra. PÄ morgonen till sjukgymnasten sen skolan och nu pÄ kvÀllen var jag till Erica en svÀng, hjÀlp med lÀxorna fick jag igen :) Samma sak som igÄr jag lÀmnar allt till sista minuten, mÄste verkligen skÀrpa till mig och börja göra mina lÀxor i tid för en gÄngs skull. Hoppas pÄ att jag Äker till byn i morgon men vi ser ju hur det blir :) Nu mÄste jag sova börjar 8 imorgon som alla andra dagar i veckan, less vill ha jul lov nu.


I Would

Typiskt mig att alltid lĂ€mna allt till sista minuten! Är inte ens nĂ€sta klar med religions uppgiften och det Ă€r redovisning imorgon. Gick till Arctic idag och var dĂ€r med Kajsa en stund. Hon bjöd pĂ„ thai och hjĂ€lpte mig med religion uppgiften. Men ska ju Ă€ndĂ„ till sjukgymnasten imorgon sĂ„ missar ju redovisningen som tur Ă€r. Ska gĂ„ och sova nu och försöka förtrĂ€nga att jag missar redovisningen, fĂ„r sĂ„n Ă„ngest varje gĂ„ng jag missar nĂ„got i skolan. Men gĂ„r ta igen det nĂ„n dag hoppas jag :)


KvÀllen

Lite kvÀlls snack med syster innan lÀggdags :)


Hem ljuva hem

Min tid som hemlös Àr över! Skönt att fÄ sova i egen sÀng, Àven om Johannas sÀng inte var sÄ dum. Nu har jag mitt smink, mina linser och min ansikts tvÀtt sÄ nu behöver man inte gÄ omkring och se ut som skit heller :) Har nog gjort min första pinsamma sak den hÀr terminen, jag halkade och kom fan i mig inte upp och givetvis sÄ ska det just precis köra förbi en bil. SÄnt Àr livet men det finns ju vÀrre saker, som tillexempel att vara hemlös! Fick mig en liten chock nÀr jag sÄg att min instagram och facebook hade ett eget liv, men det var ju bara min bror som hade lite roligt. men bag sÀger bara payback's a bitch! NÀ nu ska jag sova börjar 8.00 imorgon, slÀnger in en liten bil pÄ hur jag spenderat min kvÀll :)


&@&

Tillbaka i stan och utelÄst, bra söndag. Tur att man fick sova hos grannen iaf :) Att vara hemlös Àr inget jag rekommenderar till nÄn.


Leva för dom

Jo har inget att skriva för inget har typ hÀnt idag men kÀnner att jag inte kan bryta mitt mönster, har bloggat varje dag ett tag nu. Skriver mer imorgon :)


<3

Det som gör dagen lite bÀttre Àr att One Directions album Take me home slÀpptes idag och att jag Àntligen fÄtt mitt skal till mobilen, lite glad Àr jag :D Àven om jag fortfarande har vÀldig dÄligt samvete...


Ångest

Jag Àr en hemsk hemsk mÀnniska, vÀrsta svikaren...


NÀr ingenting gÄr som det ska..

Glömde mobilen hos Ella, glömde svenska boken hemma sĂ„ var inte sĂ„ insatt i dagens svenska lektion, ett lĂ„ngt hĂ„l nu till 11.20 och sĂ„ jobbar jag ikvĂ€ll ocksĂ„ till 23.00 sĂ„ jag kan inte Ă„ka till byn ihelg heller. Bra dag, fredagen levererar verkligen -.-ÂŽ  Är sĂ„Ă„Ă„Ă„ less vill bara Ă„ka hem!! 

Lek, skratt och tÄrar

Vilken dag. Började med sovmorgon inte helt fel, fortsatte med sjuk lÀrare och fixande sÄ att man slipper engelska lektion imorgon. Direkt efter skolan drog jag till Ella, barnvakt, vi kÀkade pizza vilket var gott :D lekt kurragömma, gÄtt husvisning och bÀddat sÀngen hann vi ocksÄ med under kvÀllen :) Just nu ligger jag i hennes rum och vÀntar pÄ att Maria och Christer ska komma hem sÄ att jag fÄr gÄ lÀgga mig, Àr rÀtt sÄ trött. Har bara tvÄ lektioner och ett fett lÄngt hÄl imorgon vilket Àr rÀtt sÄ chill. Skönt ocksÄ att man inte behöver gÄ till skolan  :)


Inget

KÀnner mig stressad, förvirrad och nervös. Great feeling eller sÄ inte. Ny dag tack!


Gone

Tycker att det gÄtt vÀldigt bra pÄ dom senaste proven jag gjort fÄr vÀl hoppas att den trenden hÄller i sig ;)


Potatis

Är pĂ„ skolan och vĂ€ntar pĂ„ att engelskan ska börja sĂ„ vad passar dĂ„ bĂ€ttre Ă€n att skala lite potatis :) det Ă€r bra att vara effektiv ibland!


Monday

Ganska bra dag idag. Hade ingen redovisning, fick 29/30 rÀtt pÄ religion provet och har sovmorgon pÄ torsdag! :) För att var en mÄndag sÄ var det helt okej, Àr helt sjukt trött ligger redan i sÀngen. Börjar Ätta och slutar fyra sÄ nu ska jag sova sÄ att jag orkar med morgondagen ocksÄ :) det Àr dÄ tur att jag inte jobbar imorgon


Failen som uppstÄr....

NÀr man ligger och snackar med Maja pÄ Skype sÄ lÀgger hon pÄ och man mÀrker inte det förrÀn nÄn minut efter... -.-'


Söndagsmys och Skype

Typ direkt nÀr jag kom till stan sÄ smsade Kajsa att jag skulle komma och kolla film med henne Pekka och Moa. SÄ jag drog dit vi, tittade den nya American Pie. Tycker att det blev ett bra slut pÄ det hÀr lovet och den hÀr helgen, söndags-film-mys med syster och kusin och ja Pekka ocksÄ förstÄs :) Nu ligger jag och skypar med Maja. Ska snart börja bestÀmma vad jag ska ha pÄ mig imorgon och sedan dra mig mot sÀngen. Ska ha redovisning av nÄgot imorgon som jag inte vet vad det Àr för jag har glömt bort det, sÄ jag tror att jag kommer ha en mÄttligt glad lÀrare imorgon.


Stan igen

Sitter i bilen pÄ vÀg till stan. Vi har just Äkt förbi Svappa sÄ vi Àr snart framme. Jag och Ella har lekt den-som-kan-lÄtsas-sova-lÀngst, vem-som-har-lÀngst-arm-och-kan-nÄ-vÀska och den-som-kan-flest-lÄtar-pÄ-skivan, ja hon kan sina lekar den tjejen! KÀkat glass hÀr vi ocksÄ hunnit med hÀr bak i bilen och Àn Àr vi inte framme sÄ det lÀr ju bli nÄgra lekar till :) Bloggar bÀttre nÀr jag kommer fram till stan sÄ svÄrt hÀr i bilen :)


En helt vanlig dag

TrÄkig jÀvla dag idag. Packat klart allt till imorgon, stÀdat och nu pÄ kvÀllen sÄ var jag till mommo och hÀngde dÀr med en stund. Det var dÀremot trevligt :) Just nu sitter jag och tittar pÄ nÄn film, ska nog gÄ och lÀgga mig direkt efter den slutat och invÀnta morgondagen som nog inte kommer bli sÄ lyckad eftersom att jag mÄste tillbaka till stan igen...


Noo

Jaha snart Àr lovet slut :( Det har gÄtt alldeles för fort! Vill inte tillbaka till stan och skolan men fÄr vÀl hÄlla ut för snart Àr det ju jullov :) SlÀnger in lite bilder som sammanfattar hur den hÀr veckan i byn har varit :)


:)

Seg dag idag. Har bara legat i sÀngen och lyssnat pÄ NRJ och sen pÄ kvÀllen Äkte jag till allé. Imorgon sÄ Àr det Halloween party mÄste fixa klart det ocksÄ imorgon sÄ det blir fullt upp skulle jag tro :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu