Stockholm One Direction

Har varit några bra dagar i Stockholm igen, bra väder hade vi, +20. Bra konsert och mycket skratt och gående, men super roliga dagar har det iaf varit. :)  Grönana hann vi också vara på, fast än den mesta tiden vi var är så köade vi eftersom att det var så sjukt mycket folk. Men det gjorde inget vi hade ändå inget annat frör oss. Ja, har inte så mycket mer att säga än att jag saknar Stockholm och pojkarna vill bara tillbaka dit igen och göra om allting! Men så länge slänger jag upp lite bilder och några filmer från resan och konserten :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags

En snabb power nap på hotellet sen beger vi oss mot friends arena och One Direction!! Tagga tagga tagga! :D :D


Stockholm dag 1

Då var man tillbaka här i Stockholm igen då. Två veckor sen förra besöket men under den tiden hann det visst bli typ sommar här. Har varit hur varmt som helst idag, och inte hade man rätt kläder heller. Känns som att den här dan aldrig skulle ta slut och ganska mycket har vi hunnit med. Var på stan en sväng, köpte bara ett par ballerina skor ganska stolt över mig själv faktiskt :) Bio var vi också på, Iron man 3 3D. Satt vid Hötorget och chillade i solen en stund och under dagen hann vi också sova två gånger och nu på kvällen tog vi en fika i lobyn. Är ganska nöjd över att vi inte gått vilse än men det är ju en ny dag imorgon också och då ska vi lista ut hur vi tar oss till Friends arena, det blir nog ett äventyr för sig men det blir nog bra det med ;) Är faktiskt hur taggad som helst över att jag imorgon faktiskt kommer att få se One Direction live! Så nu ska jag sova och ladda batterierna, har en känsla av att jag verkligen kommer behöva all energi jag kan få till imorgon :)

https://cdn1.cdnme.se/3847034/6-3/pic_51896d9e9606ee7c10d8e72f.jpg" class="image">


Till mamma


Nu tack

Förkyld och jävligt less. Vill bara hem just nu....,


För mycket

Fy fan vilken vecka! Har hur jävla mycket som helst i skolan nu. Engelska nationella och svenska grammatik prov imorgon. På fredag har jag redovisning om blodgruppsdieten, argumenterande talet och dikt grejen i svenska. Och på måndag har jag två prov till samhälls och drycker. + plus alla uppgifter jag ligger efter i. Känner att allt bara är för mycket just nu, skolan, läxorna, Stockholms resan (även om den kommer bli rolig), tjäna pengar så att jag ens kan åka, Usa resan, har blivit förkyld också osv. Känns som att allt bara kom från ingenstans som en stor jävla fet käftsmäll! Nä nu är det slut på gnället, får helt enkelt göra mitt bästa och hoppas att det är bra nog :) Beställde förresten nya jeans från Gina idag, hoppas på att dom hinner komma innan vi far till Stockholm annars har jag en till sak på att-göra-listan ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu