Veckan som varit

Sitter här på en fredag och längtar till måndag låter osannolikt men så är faktiskt fallet. Efter att man varit sängliggande sedan i lördags så har jag lite spring i bena som jag säger så. Rastlösheten är fan jobbig. 
 
Så vad gjorde jag då i lördags, hamna jag i slaggis? Trilla jag i trappen? Gjorde jag en kullerbytta gone wrong? Svaret är nej på alla ovanstående frågeställningar. Sanningen är den att jag trodde jag va ruffrider och volta med skotern så olyckligt att ledbandet fick sig en smäll på köpet. Och tro ni inte att det var det högra knät denna gången. Förra året gick leken på gruvtrollets lekland alldeles för vilt till så att ledbandet i det vänstra knät fick sig en känga. Så veckan har bestått utav ligga raklång i sängen/soffan med benet i högläge, måndagen jobbade jag dock halvdag men resten av veckan har jag bara legat. 
 
 
I veckan har skotern iaf fått på sig sitt dekal kitt som brorsan snällt nog hjälpt mig med. Ännu är den i te helt klar ska byta skidor och tunneln är kvar att sätta på men det blir först till nästa vecka när Nisse kommer hem igen. 
 
 
Har förövrigt typ tränings abstinens, varför är det så att varje gång man inte kan träna så är tränings suget som störst. Ska ta och kolla igenom mina pass imorgon och plocka ut all övningar som jag kan göra och sätta ihop nya pass. Bara för att man är skadad i ena knät betyder inte det att resten av kroppen må vila :) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu