Det blev som det blev

Ja eldfesten var ju inte precis så lyckad. Innan jag åkte sa jag att jag aldrig varit på eldfesten och inte blev jag mycket klokare efter min blixt snabba visit där inte, så än idag har jag aldrig varit på den där eldfesten 😂 Men jag antar att jag hade kul i lördags eller jag hoppas jag hade kul iaf 😊 personligen tyckte jag det lilla jag kommer ihåg var rätt okej tills jag vaknade upp i skogen eller vart jag nu va helt ensam. Men men så kan det gå nu har jag då lärt mig någonting nytt till nästa gång! Så nu slipper jag göra samma misstag igen, man ska ju se det från den ljusa sidan 😉




Bestämt

Dagen började med ett skype samtal med familjen i England, kan säga att jag är så gott som säker på att jag kommer åka till dem :) Så om typ två veckor flyttar jag till England! :D Så idag är jag glad och idag ska det firas med Eldfesten, tagga tagga tagga :) 

Torsdag 28 Augusti 2014

Har varit en lång och händelserik dag så nu är Stina helt slut. Vaknade före kl 7 hade första dagen på "jobbet" eller vad man nu ska kalla det. Började med att jag sabbade maten och fick i sista minuten slänga ihop det jag kunde hitta i frysen så att jag skulle ha något att servera iaf, det resulterade i att det såg ut som ett bombnedslag i hela köket varenda bläck hade jag använt, det enda ord som beskrev den situation va kaos. Det var kaos i köket, men jag fixade det. Som man brukar säga första dagen är värst och kan lugnt säga att så var fallet. Men men nu kan jag ju inte bjuda på sämre mat det värsta är förbi och imorgon kommer det serveras dunder go mat.

Efter jobbet i köket drog jag hem och fixade middagen osv och efter det var de dags för min första intervju med en potentiell familj i England. Var lite nervös över hur det skulle gå men det gick alldeles utmärkt :) Ska prata med familjen igen på Skype i helg eller i början av nästa vecka så vi får se vad det blir av de här.

Nu måste jag börja dra mig mot sängen, börjar jobba 7 imorgon igen vill helst inte dra en favorit i repris så det är bäst att man är utvilad och allärt :)




Hämtning

Åkte för att hämta hem Ville och Lotta från dagis och fick tydligen med mig en extra :)




dagen

Började dagen med att föra Ville till dagis och sedan följde jag Lotta till skolan, första dagen för henne. Hade planerat att vara effektiv idag och hinna städa på skolan och allt men sen hamnade man framför datorn med paradise hotel avsnittet jag missade igår... Jaja får väl försöka vara efftektiv efter PH om det nu går vill säga, sängen känns väldigt lockande! :)




Nästan höst

Bara för att det känns som höst idag så klickade jag hem en jacka från Gina 🌺🍁😊






Student bilder

Fick lite nya bilder från studenten av klassen eftersom att alla mina student bilder försvann med min mobil så jag tänkt bara lägga upp dem här så att de också inte förvinner :) 
 
 

Jobbet

Fick några flaggor levererade till jobbet idag, det var kul :) bra tidsfördriv osv









#fail but ccl

Godkänd

Att vakna upp och se att man blivit godkänd som au pair i både England och Sveriges 😜 Idag är jag glad, trött men fortfarande glad ! 😄




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu