Bildbomb


Sliten

Majkens överraskningsfest

Förra helgen tillhör en av de bättre helgerna som 2017 bjudit på. Så vad var det då som var så bra? Jo jag Hulda Wilma och Alma har sedan  början av augusti planerat att ordna en fest för Majken, en överraskningsfest helt enkelt med temat glitter och valfri huvudbonad. Det kvävDes mycket planering, hemliga möten, lite vita lögner, beställningar som skylle fixas, lokal som skulle bokas osv osv. Förberedelsna var många det var mycket som skulle klaffa för att allt inte skulle gå åt helvete😂 Efter veckor utav planering så var man själv rejält taggad på denna fest och så bra det blev tillslut. Kan säga ju närmare vi kom festdagen desto nervösare blev man att Majken skulle bli misstämksam att något var på gång men som tur var så fattade hon ingenting.
 
Kan ta och berätta om hur det hela gick till under sjävl festveckan då det vi planerat i veckor så smått började sättas i rullning.
 
Onsdagkväll började jag och Alma att fixa den stora instagram cutouten. Den var tidskrävande att göta ska ni vet, det tog 4h! Så hela onsdagkväll satt vi och klippte och klistrade, det var jobbigt mot slutet men fan så bra den blev. Då kändes det som om allt slit var värt det. 
 
Torsdag så var det en samlarkväll för mig och Alma. Vi samlade ihop allt som vi kunde tänkas behöva på fredag då vi skulle pimpa udden och lade allt i min bil som fick agera förråd. 
 
Fredag och det var nu det roliga började. Efter middagen hade vi bestämt att vi, jag, Alma, Hulda och Pernilla, att skulle träffas på udden och pimpa lokalen. Wilma hade uppdraget att underhålla Majken under kvällen medans vi fixade Och donade. Jag käkade middag skulle åka till affären snabbt och sedan till udden där de andra redan väntade, det var min plan. Den ändrades när Majken ville följa med mig till affären och sedna ville hon hänga med mig. Jag ringer nästan I panik till Wilma att nu måste hon ordna upp det här och komma å underhålla Majken. Tycker Wilma skötte sitt joBB galant den kvällen, de var upptagna hela tiden 😂 
 
Nåväl jag kommer iväg till udden tillslut och vi pimpar lokalen så man nästan inte känner igen den. Vi fixade en bar och allt, å en bartender hade vi också. Tycker det blev så jäkla fint att jg bara gick omkring med ett leende på lapparna hela kvällen 😂 Vi hade lite problem med ljudet men efter mycket om och men fixade vi det också. Så lokalen var pimpad och klar och ljudet var 👌🏼. När vi skildes åt på fredagkvöll var vi alla spända och lite nervösa inför morgondagen. 
 
Lördag, dagen D, det var nu det gällde. Vi hade förskökt att fixa det mesta på fredag men vi kunde ju inte fixa allt så på lördag förmiddag fixade vi klart allt, ja allt utom välkomstdrinken då. Vi hoppaDes på att Majken skulle sova länge som hon alltid brukar göra men gjorde hon det denna morgon? Givetvis inte. Hon hade sett när jag kört förbi i en väldans fart och frågat mamma vart jag hade så brådis, kan i efterhand säga de var tur vi hade mamma som meddelat oss vaD Majken hade för funderingar så vi hann prata ihop oss och ljuga tillsammans. Men som sagt på förmiddagen gjorde vi snittar och fixade med snacken och fyllekäket.  Hela anledningEn till att vi fått hEM Majken just denna helt var föe att vi skulle fira oss med familjen, ha lite kalas och öppna presenter osv. det var ju de Majken trodde hon skulle göra i helgen, fira med familjen. But little did she know 😏 
 
En annan detalj som vi klurat på är hur vi skulle få henne att fixa sig utan att misstänka någonting. Vi kom på efter lite fundering den här briljanta idén. Kajsa skulle ringa mig och Majken  kl 14.00 och fråga om vi är på på att dra en spontanare till stan och gå ut på kr ogen, majken behövde inte någon övertalning så sagt och gjort hon åkte hem och började fixa sig i troN om att vi ska dra till stan på fest. 
 
Härnäst följde ett tight tidsschema för oss som visste om festen, Majken däremot gick omkring ovetandes och fixa sig i lugn och ro. 
 
Kl 15.00 Hade vi fika med familjen.
 
16.00 behövde Alma och Wilma vara hos Hulda för att fixa hår osv. 
 
16.30 skulle de vara på udden och fixa det allra sista med snittens osv. Jag skulle vara på udden och fixa välkomstdrinken men mitt i allt ringer morsan och säger att Majken ska komma hem till mig och fixa håret. I all stress säger jag ba jaha men kör henne dit då varför ringer du å stör mig för det. och innan poletten trillade ner och jag fattade att jag måste vara hemma då för vart skulle Kag annars vara liksom, maklen trodde ju att jag var hemma å fixade mig. Så Kag fick släppa allt och gasa hem fort som attan men jag hann dit före henne som tur va. 
 
17.00 kom gästerna. 
 
17.45 lämnade vi byn och började åka mot "Kiruna". I junis stannade vi och la ögonbindel på henne och headset och så körde vi mot festen. 
 
Väl framme vart hon överraskad och festen kunde börja och vilken fest det blev. Ett ord kan beskriva den och det ordet är legendarisk. En vecka har gått och jag lever fotfarnde på den. 
 
Dagen efter vaknade vi upp med blåmärken på axlar och knän och glitter var det fan överallt. Men fan är det ett glitterparty så är det 😂 Mottot när vi fixade allt var det kan aldrig bli för mycket. 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu